O vanjskom suradniku
Krešimir Dabo, nasl. doc.
Zvanje:naslovni docent
E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Krešimir Dabo diplomirao je ekonomiju na Zagrebačkoj školi za menadžment. Specijalistički diplomski studij Upravljanje poslovnim komunikacijama završio je na Sveučilištu VERN, a drugi diplomski studij završio je pri Sveučilištu Sjever, na studiju komunikologije i odnosa s javnostima. Doktorirao je na interdisciplinarnom poslijediplomskom doktorskom studiju Komunikologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Završio je jednogodišnji studij pri Centru za mirovne studije. Profesionalnu karijeru počeo je na području novinarstva, radeći u uredništvima nekoliko medijskih kuća, počevši od Radio Studenta, pa do Hrvatskog radija, Televizije Z1 do RTL Televizije. Radio je u Odjelu za odnose s javnošću na RTL Televiziji, a šest je godina vodio Službu za odnose s javnošću i marketing u Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO. Na mjesto ravnatelja Ansambla LADO imenovan je 1. siječnja 2015. odradivši mandat od četiri godine. Kao vanjski suradnik predaje na na Sveučilištu VERN, Hrvatskom katoličkom sveučilištu i Veleučilištu Edward Bernays kolegije vezane uz odnose s javnošću, interpersonalnu komunikaciju i manifestacije. Zaposlen je kao znanstveni suradnik na Institutu za istraživanje migracija u Odjelu za kulturne i otičke studije. Licencirani je medijator i savjetodavni terapeut realitetne psihoterapije.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic