DIV - portal za domovinske identitetske vrijednosti

Dobrodošli na DIV – portal za domovinske identitetske vrijednosti!

 

Pred vama je portal koji je namijenjen svima onima koji se zalažu za očuvanje hrvatskoga nacionalnoga identiteta izvan Domovine. Na portalu ćete moći čitati o djelovanjima na Fakultetu hrvatskih studija vezanima uz njegovanje i očuvanje svih sastavnica nacionalnoga identiteta među mlađim naraštajem hrvatskih iseljenika.

Portal će se obogaćivati novim materijalima i rubrikama pa vas pozivamo da svojim idejama, prilozima, sugestijama i komentarima podržite našu inicijativu i u što većem broju se uključite u rad portala.

 

Urednice

Rona Bušljeta Kardum, Monika Komušanac i Lidija Bogović

 


Objavljeno: 20. 2. 2024. u 07:50
Administrator

Kreiran je novi portal naziva DIV – portal za domovinske identitetske vrijednosti. Portal DIV namijenjen je svima koji se svojim djelovanjem zalažu za očuvanje hrvatskoga nacionalnoga identiteta izvan matične domovine. Za novi je portal osmišljen originalan logo koji simbolično prikazuje njegovu glavnu svrhu, a portalu se može pristupiti preko domene Fakulteta hrvatskih studija (https://www.fhs.unizg.hr/div).

Na portalu će se moći čitati o djelovanjima na Fakultetu hrvatskih studija vezanima uz njegovanje i očuvanje svih sastavnica nacionalnoga identiteta različitih naraštaja hrvatskih iseljenika. Urednice portala su doc. dr. sc. Monika Komušanac, Lidija Bogović, mag. croat.  i izv. prof. dr. sc. Rona Bušljeta Kardum, a u rad portala uključeni su i studenti Fakulteta hrvatskih studija.

Budući da će se DIV – portal za domovinske identitetske vrijednosti obogaćivati novim materijalima i rubrikama, pozivamo nastavnike i studente Fakulteta hrvatskih studija da svojim idejama, prilozima, sugestijama i komentarima doprinesu rastu novoga fakultetskoga portala.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic