Info
Ovaj predmet nije moguće upisati.
Objavljeno: 14. 3. 2020. u 19:04
Petar Bilobrk

U skladu s Odlukom rektora Sveučilišta u Zagrebu dekan Fakulteta hrvatskih studija izvješćuje da se nastava na Fakultetu ne obustavlja, nego da se zbog sprječavanja mogućega širenja zaraze koronavirusom izvedba nastave prilagođava iz nastave u živo u fakultetskim predavaonicama u nastavu na daljinu. Konzultacije u živo, u  pravilu, ne će se održavati, nego sredstvima elektroničkoga priopćavanja. Studenti se podsjećaju da su se u komunikaciji s nastavnicima i administracijom Fakulteta dužni služiti službenom elektroničkom adresom @hrstud.hr.

Obavješćujemo sve studente da će nastava biti organizirana prema terminima predviđenima rasporedom nastave. Pojedinim nastavnim jedinicama moguće je pristupiti i više puta. Podnijeli smo zahtjev za otvaranje e-kolegija na sustavu za e-učenje Merlin za sve kolegije koje izvode prof. dr. Stipan Tadić i Petar Bilobrk, mag. relig.  Mrežna stranica sustava za e-učenje Merlin nalazi se na adresi https://moodle.srce.hr/2019-2020/. U trenutku kad se kolegiji otvore u sustavu Merlin obavijestit ćemo vas da se prijavite u e-kolegij kako biste mogli pratiti tijek nastave. Sve upute ćete dobiti na vrijeme.

Sudjelovanje na nastavi je obvezno a studentice i studenti imaju obvezu izvršavanja svojih zadataka kako je to i predviđeno i dogovoreno na početku semestra.
Ako znate da netko od studenata nije uključen u google učionicu prenesite im ovu i druge informacije koje ćete primiti, vjerujem da ste u komunikaciji jedni s drugima.

Sve vas srdačno pozdravljamo
prof. dr. sc. Stipan Tadić
Petar Bilobrk

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS