Izabrane teme iz hrvatske povijesti 1929. - 1941.
Šifra: 202951
ECTS: 3.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
5. semestar Ne predaje se
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest

6. semestar Ne predaje se
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
Termini konzultacija:
Objavljeno: 2. 12. 2020. u 16:52
Stipica Grgić

Poštovane kolegice i kolege,

odlukom Dekanskog kolegija Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu od 2. prosinca 2020. nastava i na ovom kolegiju u razdoblju između ponedjeljka 7. prosinca 2020. te nedjelje 10. siječnja 2021. će se odvijati na daljinu.

Prelazimo stoga na izvođenje nastave u redovnom nastavnom terminu (ponedjeljkom, 9.35-11.05) preko platforme Microsoft Teams. Nju možete skinuti kao zasebnu aplikaciju za mobitele ili računala, ali možete pratiti sve i putem obične poveznice u web browseru. Ako ćete se trebati registrirati na Teams molim Vas da da to svi učinite do kraja tjedna (Microsoft account), kao i obavite provjere opreme (mikrofona).

Poslao sam prije 10ak minuta na sve vaše mailove preko kojih inače dobivate obavijesti i nastavne materijale predmeta zahtjev za priključenje grupi. Ipak,ako to ne funkcionira, poveznica za priključenje kolegiju "Izabrane teme iz hrvatske povijesti 1929. - 1941." na Teamsu bi trebala biti: https://teams.microsoft.com/join/6xftpff99e1p

Na ovakav način imat ćemo nastavu od idućeg ponedjeljka, 7. prosinca, pa sve do ponedjeljka 21. prosinca, sve u redovnim nastavnim terminima. U siječnju, kako stvari stoje, imat ćemo posljednja dva predavanja u semestru uživo (11. i 18. siječnja).

Materijali za iduće predavanje su Vam dostavljeni ranijim mailom, a sve nadolazeće ćete dobivati putem maila, i obavijesti putem Teamsa u grupi.

Ako imate bilo kakvih pitanja, stojim Vam na raspolaganju putem maila. Ili se možemo na individualni zahtjev dogovoriti za termin konzultacija putem Teamsa ili Skypea.

Ostanite zdravo!

 

Srdačan pozdrav,

Stipica Grgić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS