Izabrane teme iz hrvatske povijesti 1929. - 1941.
Šifra: 202951
ECTS: 3.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
5. semestar Ne predaje se
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest

6. semestar Ne predaje se
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
POV (17192) - Izborni predmeti: Povijest 19. i 20. stoljeća - Redovni studij - Povijest
Termini konzultacija:
Objavljeno: 18. 4. 2020. u 12:14
Stipica Grgić

Poštovane kolegice i kolege,

vjerujem da je i do vas došla obavijest o održavanju predrokova ove godine. Budući da još ne znam hoće li uslijed krize s virusom do planiranog ispitnog predroka biti moguće odgovarati usmeno "tête-à-tête" (ako se to promjeni, tj. ako će biti ta mogućnost, javit ću vam) - ispit će biti organiziran putem Skypea (audio i video veza) 11. svibnja 2020. godine.

Molim Vas da prijavite ispitni rok putem studomata (kako bi Vam kasnije mogao upisati ocjenu), ali da odmah potom se prijavite i preko sljedećeg google linka, tj. ispunite u tablici s linka u kojem bi od ponuđenih polusatnih termina odgovarali predmet koji želite. Naravno, vaši prijašnji uspjesi na spomenutom kolegiju (ranije položeni dijelovi ispita i sl.) bi se uzeli u obzir, sve kao da je normalno usmeno odgovaranje na roku. Ako se predomislite i povučete prijavu za rok, slobodno se sami izbrišite iz tablice ili mi javite da to učinim umjesto vas (javite se i ako imate problema s upisom termina u tablicu).

Odgovarat ćete jedan po jedan pa nemojte se zapisivati za već "zauzeti" termin. I molim vas nemojte upisivati ili ispisivati druge kolege iz tablice, da ne moram intervenirati. Ako im želite pomoći, objasnite dotičnima kako da se sami upišu ili ih uputite da se jave meni osobno, pa ću ja to napraviti.

Na dan ispita (11. svibnja) molim vas da me pronađete barem 15ak min prije termina odgovaranja na Skypeu (Stipica Grgić, tj. grgic.stipica) i samo pošaljite jednu poruku u kojoj ćete se predstaviti imenom i prezimenom (jer "mala_plava97" nikad nisam shvatio koji je od kolega). Onda ću ja vas kontaktirati oko ispita, nadam se točno u vrijeme ispitivanja za koje ste se zapisali. Postoji mogućnost da ćemo ipak krenuti i nešto ranije ili kasnije od predviđenog - jer možda ću s nekim ispitivanjem malo kasniti, a na drugo se neće kolega odazvati. Stoga vas molim da budete barem 15 min prije termina kojeg ste odabrali logirani, ali i da budete strpljivi.

I molim vas da opremu za uspostavljanje videolinka imate te da provjerite da ona radi. Imate par testova preko Skypea za video i zvuk pa ih pokušajte ovih dana obaviti ako niste sigurni funkcionira li vam sve. Za pravovaljanost ispita smatram da je bitno da se međusobno vidimo i čujemo cijelo vrijeme - i na žalost druge načine ispitivanja neću prihvaćati.

Ako imate kakvih pitanja, molim Vas da mi se javite na mail, Microsoft Teams ili Skype.

Srdačan pozdrav,

Stipica Grgić

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS