Akademska pismenost
Šifra: 231232
ECTS: 2.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Vladimira Rezo
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Vladimira Rezo - Lektorske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Lektorske vježbe 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
1. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Komunikologija
Termini konzultacija:
  • izv. prof. dr. sc. Vladimira Rezo:

    Konzultacije ponedjeljkom, 11:00 - 12:00, soba 013.

    Lokacija: 013
Objavljeno: 27. 2. 2023. u 20:03
Vladimira Rezo

Uvodni sat, raspored u grupe, tehnički naputci i tomu slično za SVE dvopredmetne komunikologe u utorak, 28. 2. 2023. u dvorani Rijeka

Prezimena A-L u 11.10, M-Ž u 12.10

Raspored po grupama će vjerojatno biti s obzirom na vašu drugu studijsku grupu i raspored, a ne na prezime. No, zbog veličine dvorane Rijeka nije moguće da dođete svi odjednom pa je ovo okvirna podjela za prvi put.

Rezo

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic