Objavljeno: 22. 5. 2024. u 11:44
Administrator

CARPO (Centar za podršku studentima i razvoj karijera) organizira jedno zanimljivo predavanje o Erasmus+ mobilnosti.

Predavanje Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?  održat će se u utorak 28. svibnja u 16:00 sati u dvorani P10 Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f)

Odlazak na Erasmus+ razmjenu jedno je od najuzbudljivijih studentskih iskustava, koje se pamti cijeli život! No, kako izgleda odlazak na Erasmus za studente s invaliditetom i koje im se mogućnosti nude? O tome će nam pričati Vid Bonča, student 2. godine diplomskog studija Talijanskog jezika i književnosti te Lingvistike na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i član Povjerenstva za studente s invaliditetom, savjetodavnog tijela koje ima za cilj koordinaciju i poboljšanje uvjeta studiranja za studente s invaliditetom, koji će nam predstaviti svoje iskustvo na Erasmus+ razmjeni u Napulju te Petra Habulin, suradnica Odjela za prioritete programa Erasmus+ u obrazovanju iz AMPEU.

Prijave na događaj su moguće putem online obrascaPredavanje "Moja napuljska pustolovina: Erasmus s invaliditetom?"

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic