Objavljeno: 21. 5. 2024. u 09:58
Administrator

Ako ste apsolventi s viškom vremena, imate studentska prava, pedantne ste i organizirane osobe te se vidite u komunikacijskoj behind-the-scenes akciji – pridružite se HURA-i kao Project Assistant (m/ž/nb)!

Vrijeme je za planiranje i realizaciju izvrsnih projekata – stoga su u Hrvatskoj udruzi društava za tržišno komuniciranje (HURA-i) u potrazi za osobom koja bi postala dio njihova veselog i radišnog tima u ulozi Project Assistanta (m/ž/nb). Iz HURA-e poručuju da izrazito cijene okretnost, snalažljivost i komunikativnost, a radno iskustvo nije uvjet, iako bi stavka rada ili volontiranja u organizaciji evenata bila lijep bonus!

Ako ste apsolventi, baratate engleskim jezikom, imate studentska prava te se smatrate pismenom, pedantnom i odgovornom osobom, čitajte dalje. Važno je da imate oko za detalje, smisao za organizaciju te da volite timski rad.

Posao uključuje pomoć i potporu u organizaciji raznih HURA-inih projekata – svega onoga što se događa iza kulisa kvalitetnih, uspješnih i zanimljivih inicijativa za komunikacijsku industriju – od tablica i logistike do komunikacije unutar tima i izvan njega.

U HURA-i možete očekivati satnicu od 5,25 EUR/h i redovnu plaću svakog prvog u mjesecu, potencijalne bonuse za dobre radne rezultate, pozitivnu radnu atmosferu, dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora, mogućnost stvaranja kontakata u komunikacijskoj industriji, priliku za učenje i profesionalni razvoj. A ako kliknete nakon što se bolje upoznate, možda i nastavak suradnje.

Ako ste zainteresirani, javite se na hura@hura.hr sa svojim životopisom i motivacijskim pismom do 24. svibnja 2024.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic