Objavljeno: 20. 5. 2024. u 13:25
Uređeno: 29. 5. 2024. u 15:18
Administrator

Zaklada Ana Rukavina 4. lipnja 2024. godine na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, u čitaonici knjižnice, od 12:00 do 14:00 sati organizira akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. U Registar se mogu upisati sve zdrave osobe u dobi od 18 do 40 godina, a proces upisa je brz i bezbolan te obuhvaća popunjavanje zdravstvenog upitnika i davanje uzorka krvi za tipizaciju.

Sve potrebne informacije o upisu u registar, kao i o postupku darivanja koštane srži ili perifernih matičnih stanica, možete pronaći na ovoj poveznici: Zaklada Ana Rukavina.

Za organiziranje ovogodišnje akcije na ERF-u su posebno motivirani, jer je njihovoj kolegici i donedavnoj studentici Luciji Živković dijagnosticiran limfom i treba našu pomoć. Više o Lucijinoj hrabroj borbi možete saznati ovdje: Lucijina priča

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic