Objavljeno: 16. 5. 2024. u 13:26
Administrator

„Zasvijetli za druge“: zdravlje i humanitarnost ujedinjeni u jedan događaj

Volite trčati? Uživate u prizorima prirode? Želite provesti vrijeme s ljudima s istim interesima poput vaših? Ako su odgovori na ova pitanja da,  eSTUDENT-ova Mreža Varaždin priprema događaj baš za vas. „Zasvijetli za druge“ humanitarna je utrka kojoj je cilj potaknuti mlade na zdrav način života i tjelesnu aktivnost, ali i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. 

Utrka će se održati 18. svibnja u 10 sati te će sudionici moći trčati dionice od 2000 ili 6250 m po šetnici uz rijeku Dravu u Varaždinu. Kotizacija je 8 eura, a sva prikupljena sredstva bit će donirana Društvu osoba s invaliditetom Grada Varaždina. 

Za prvih 150 sudionika osigurani su startni paketi, koje vam donose naši sponzori: Borotalco, Multivita i Natural Wealth, a najbrža tri natjecatelja će osvojiti posebne nagrade koje su moguće zahvaljujući sljedećim sponzorima: Amazinga, BiM sport, Medina Škrinja, Multivita i Natural Wealth.

Za sudjelovanje u ovoj dobrotvornoj utrci potrebno je ispuniti formu

Saznaj više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite eSTUDENTovu  web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – FacebookuInstagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic