Objavljeno: 13. 5. 2024. u 11:18
Administrator

 

 

Prošloga je petka klinička i savjetodavna sekcija ugostila bivše studente psihologije Fakulteta hrvatskih studija - Ninu Banfić, Tomislava Jelekovića, Dariju Pranjić i Daniela Miloševića. U opuštenom okruženju studenti su razgovarali o profesionalnom putu nakon završetka fakulteta, odnosno zaposlenju u području kliničke i savjetodavne psihologije. Bivši su studenti ohrabrili mlađe kolege, motivirali ih, dali mnoštvo savjeta i lijepih riječi.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic