Objavljeno: 6. 5. 2024. u 10:24
Administrator

Hrvatska poštanska banka trenutno je u potrazi za studentom (apsolventom) psihologije s izraženim interesom za organizacijsku psihologiju koji želi steći relevantno iskustvo u struci, na poziciji HR asistent. Na poveznici možete pronaći oglas, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti putem iste.

Prednost imaju studenti na završnoj godini psihologije koji nemaju obvezu odlaska na predavanja i koji imaju aktivna studentska prava za narednih 6 mjeseci.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic