Objavljeno: 23. 4. 2024. u 09:17
Administrator

Studenti medicine, udruge EMSA Zagreb i Studentske sekcije Hrvatskog liječničkog zbora već 22 godine organiziraju projekt “Bolnica za Medvjediće”, s ciljem oslobađanja dječjeg straha od bijelih kuta i liječnika. 

Nadolazeći vikend, 27. i 28. travnja održava se centralni događaj projekta u parku Maksimir, ispred male pozornice, oba dana od 10:00 do 16:00 h. Za provedbu ovog događaja, potrebni su nam volonteri. Ukoliko Vas zanima rad sa djecom, možete se prijaviti na volontiranje. 

Prijave su moguće na sljedećoj poveznici.


Također, projekt je priznat od strane Volonterskog centra u Zagrebu, tako da  će svi volonteri na kraju manifestacije dobiti potvrde o volontiranju, ali i ispunjene volonterske knjižice.

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje u našem projektu, molim Vas da nas kontaktirate na mail: bolnicazamedvjedice@gmail.com ili nas zapratite na našim društvenim mrežama gdje možete naći sve potrebne informacije.
 - Instagram: https://www.instagram.com/bolnicazamedvjedice_zagreb/?hl=hr
 - Facebook : https://www.facebook.com/bolnicazamedvjedice/?locale=hr_HR

Za sva dodatna pitanja i želje stojimo Vam na raspolaganju i nadamo se da se vidimo u što većem broju!

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic