Objavljeno: 12. 4. 2024. u 09:04
Uređeno: 12. 4. 2024. u 09:06
Tomislav Rapić

Odbor za ZUK Borongaj Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji sa Nextbike (Sustav javnih bicikala d.o.o.), provodi anketu mjerenja zainteresiranosti studentske i šire populacije za uvođenje nextbike postaje kod Tekstilprometa (pokraj ZET stajališta linije 236, Čavićeva) u svrhu povećanja mobilnosti studenata Kampusa Borongaj koji bi uvođenjem te postaje mogli lakše putovati od Čavićeve do kampusa (na kojem već postoji Nextbike postaja) i obrnuto, bez da ovise o rasporedu autobusa te studenata koji studiraju u zgradi Tekstilprometa kojima bi se omogućilo više opcija putovanja od/do njihovog privremenog mjesta studiranja.

Nextbike će svakome tko ispuni anketu osigurati popust od 25% na cijenu Godišnje pretplate koja uključuje neograničeni broj vožnji do 30 minuta na svim lokacijama nextbike-a u Hrvatskoj.

Postupak ostvarivanja popusta objašnjen je u anketi:

https://forms.gle/goh7fjRTcsY77sEHA

S poštovanjem,

Odbor za Znanstveno učilišni kampus Borongaj Studentskog Zbora Sveučilišta u Zagrebu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic