Objavljeno: 11. 4. 2024. u 11:38
Tomislav Rapić
CM WEEK: Prilika da razviješ svoje...

Content Management Week ili CM WEEK projekt je namijenjen svim studentima zainteresiranima za marketing, odnose s javnošću, multimediju i vizualne komunikacije.

Niz besplatnih radionica, predavanja i panela održat će se tijekom pet dana, od ponedjeljka, 22. travnja do petka, 26. travnja na lokaciji Grafičkog fakulteta (Getaldićeva 2) u dvorani A u prizemlju fakulteta.

Prijaviti se možete putem forme.

CM WEEK projekt je eSTUDENTove skupine Content Management čija je uloga osmisliti kampanju za svaki projekt i događaj koji Udruga organizira.

Raspored predavanja, radionica i panela:

Ponedjeljak, 22. travnja:

  • 10:00 - Infinum: radionica Kada brand ima SWAG!
  • 12:15 – Escape Digital Agency: predavanje Osnove izrade contenta na Meti
  • 14:30 – Imago Ogilvy: predavanje Kreativni procesi od briefa do finalizacije

Utorak, 23. travnja:

Srijeda, 24. travnja:

Četvrtak, 25. travnja:

Petak, 26. travnja:

  • 12:00 – TikTok taktike: pronalaženje publike u kratkom videu iliti panel s content creatorima, a gosti su Grigor Baždar, Niko Čuturić, Emili Dragaš, Igor Jadan i Lada Kušec Deči
  • 15:00 – Iza mikrofona: istina i izazovi podcasta iliti panel o podacstu, a gosti su Ratko Martinović (Podcast Inkubator), Vinko Mihaljević (LOOD podcast), Marin Pavelić (Netokracija podcast) i Gaj Tomaš (Bliski susreti jezične vrste)

 

Saznaj više!

Želiš li saznati više o eSTUDENTovim projektima, posjeti ih na društvenim mrežamaFacebooku, Instagramu, TikToku, LinkedInu i YouTubeu. Kako niti jedan događaj ne bi bio propušten pretplati se na eSTUDENTov newsletter.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic