Objavljeno: 8. 4. 2024. u 14:06
Administrator

Sve vas pozivamo na razgovor s glumicom Katarinom Madirazza, koji će se održati 11.04. (četvrtak) u 10 sati. Pripremite svoja pitanja i vidimo se u Knjižnici Fakulteta hrvatskih studija!

O gošći:

Katarina Madirazza (rođ. Strahinić) (Zagreb, 24. listopada 1992.) je hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica. Rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti. Jedan semestar provela je na Praškoj filmskoj akademiji. Sudjelovala je na raznim glumačkim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, te raznim projektima Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu. Članica je Gradskog kazališta Zorin dom u Karlovcu.

Do sada je imala najznačajnije uloge u tinejdžerskoj seriji "Nemoj nikome reći" i u njemačkom filmu "Winnetou i stari Shatterhand", a glumila je i u velikom broju kratkih filmova.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic