Objavljeno: 8. 4. 2024. u 11:20
Josip Zekić

Jutarnji list poziva studente da se prijave nacionalni natječaj za mlade inovatore "Student DIGI Award 2024", koji studentima i školarcima daje priliku da se odmah, na početku svoje karijere, bolje istaknu potencijalnim poslodavcima ili poslovnim partnerima.
Prijave se zaprimaju od 18. ožujka do 18. travnja 2024., te pozivaju učenike i studente da se prijave sa svojim inovacijama.

Najuspješnije hrvatske mlade inovatore očekuju novčane nagrade, a nagradni fond je 6.600,00 eura.

Uključite se brzo i jednostavno: https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/do-18-travnja-otvoren-je-natjecaj-za-student-digi-awards-prvu-nacionalnu-inovacijsku-tech-nagradu-za-mlade-15440277 Prijave se dostavljaju putem web obrazaca dostupnih na stranici www.jutarnji.hr/studentaward2024

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic