Objavljeno: 27. 3. 2024. u 11:44
Administrator

Poštovane kolegice i kolege,

s radošću vas pozivamo na sudjelovanje u projektu "I nastavnici/e promiču zdravlje".

Riječ je o interdisciplinarnom projektu vršnjačke edukacije recenziranom od strane brojnih stručnjaka kojim se nastoji buduće učitelje i nastavnike educirati o svim aspektima zdravlja.

Projekt su osmislili i provode članovi Zdravog sveučilišta, promotivno-preventivnog programa Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu uz svoje kolege s Medicinskog, Stomatološkog, Prehrambeno-biotehnološkog, Kineziološkog i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, s idejom da je sjajan način za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti upravo taj da se o njemu priča u školskim klupama. 

Projekt će se provoditi tri subote u travnju, svaki put s novom temom:

6.4.2024. spolno zdravlje

13.4.2024. mentalno zdravlje

20.4.2024. tjelesno zdravlje i prehrana.

Vrijeme trajanja radionica je od 9 do 14:30 s uključenim pauzama za kavu i obrok, a sve se radionice održavaju u Stablu znanja (1. kat Studenskog centra na adresi Savska 25). 

Svi će sudionici dobiti edukativne materijale za daljnje učenje i certifikat o odslušanim radionicama.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedećeg obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetyhGFRFpsyuIRsoFbtt1ZGXVfphwYU1qe6Ew-vemJjQ0g5A/viewform

Broj mjesta je ograničen pa budite brzi!

Veselimo se druženju!

Tim Zdravog sveučilišta

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic