Objavljeno: 15. 3. 2024. u 10:58
Administrator

Drage kolegice i kolege,

bliži nam se obljetnica smrti naših dragih kolega Jerka i Nikole koji su izgubili život zbog visokog napona prije dvije godine. Kako bi im odali čast u ponedjeljak 18. ožujka moći ćete ostaviti lampione na pozornici kod slike, a 27. ožujka pripremamo događaj Zaigraj s prijateljem na kojem ćemo u spomen na njih održati sjećanje na njih i prezentaciju o opasnostima na željeznici. Također vas očekuju društvene aktivnosti na koje ćete se moći prijaviti i o kojima ćete biti obaviješteni uskoro. Svrha tih aktivnosti jest da se svi skupa družimo, da zaigramo s prijateljima i da u mislima igramo s naših dragim kolegama koji nisu više među nama.

Događaj će biti memorijalne naravi, a preko aktivnosti bi se prikupljali dobrovoljni prilozi za mural za Jerka i Nikolu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic