Objavljeno: 8. 3. 2024. u 13:32
Administrator

Centar za podršku studentima i razvoj karijera ERF-a (CARPO) ponovno organizira događaj „Uhvati film na ERF-u“.

Pogledajte nekoliko odabranih kratkih filmova s međunarodnog filmskoga festivala o osobama s invaliditetom „Uhvati film“. „Uhvati film“ je festival koji se već 21 godinu odvija u Rijeci, Novom Sadu, Banja Luci i Kotoru, a u njima  ključne uloge imaju osobe s invaliditetom.

U suradnji s riječkom udrugom SPIRIT,  u petak, 15. ožujka u 16:00 sati u dvorani Zagreb (Fakultet hrvatskih studija) biti će prikazano nekoliko odabranih kratkih filmova, uz moderiranje članova udruge.

Dođite i pogledajte kako to izgleda kada se spoje inkluzija i sedma umjetnost!

Molimo Vas da svoj dolazak najavite ispunjavanjem upitnika na poveznici ispod do četvrtka, 14.3. 2023.

Poveznica: https://forms.gle/vaA9otz1NtiRa7K77

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic