Objavljeno: 5. 3. 2024. u 10:44
Administrator

Nepotrebno je nekome potrebno humanitarni je projekt tijekom kojeg se prikupljaju različiti korišteni materijali pogodni za daljnju uporabu. Cilj projekta jest potaknuti društveno odgovorno djelovanje studentske populacije i poduzeća. 

Ove godine prikuplja se IT oprema poput monitora, tipkovnica, printera, projektora, računala, miševa i laptopa. Prikupljena IT oprema donirat će se udruzi Kompići.

Više o samom projektu možeš saznati na štandovima na kojima će naši vrijedni eSTUDENTi biti tijekom ovoga tjedna, od 4.3. do 8.3. Štandove možeš potražiti na FER-u, FSB-u, TVZ-u,  EFZG-u i Algebri te u Studentskom domu Stjepan Radić.

Saznajte više! 

Za dodatne informacije o eSTUDENT projektima posjetite našu web stranicu ili nas pronađite na društvenim mrežama - Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok i YouTube. Prijavom na naš newsletter redovito ćete primati obavijesti o aktivnostima Udruge.

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic