Objavljeno: 26. 2. 2024. u 10:38
Administrator
Svjetski dan poezije

U organizaciji Udruge "Studia Croatia" i sekcije Čitateljski klub studenata Fakulteta hrvatskih studija, već drugu godinu zaredom slavimo dolazak proljeća te obilježavamo Svjetski dan poezije na Fakultetu hrvatskih studija. Čeka vas raznolik program, a naročito se veselimo dijelu koji je posvećen studentima i njihovim poetskim radovima.

Prijave za čitanje autorskih poetskih radova otvorene su te pozivamo sve studente Fakulteta hrvatskih studija, kao i ostale koji studiraju na području Zagreba, da pošalju najviše tri svoja rada uz osobne podatke na adresu: hrstud.studiacroatica@gmail.com.

Zvuci klasične gitare, miris cvijeća u zraku i predivni stihovi mladih pjesnika u prostoriji naše knjižnice recept su za nezaboravnu atmosferu i savršenu priliku da svoje stihove podijelite s drugima.

Veselimo se svim vašim prijavama!

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic