Objavljeno: 23. 2. 2024. u 15:11
Josip Papak

Poštovani studenti,

srdačno Vas pozivamo na našu sljedeću Radionicu karijernoga razvoja i rasta Ureda za razvoj karijera Sveučilišta u Zagrebu. Ova radionica je osmišljena kako bi Vam pružila priliku za stjecanje temeljnih vještina za ostvarenje Vaše karijere iz snova.

Radionica će se održavati 26. i 29. veljače te 4. ožujka 2024. od 10 do 12 sati na I. katu Studentskoga Centra, Savska cesta 25, 10000 Zagreb. 

Prvi dio radionice održat će se u ponedjeljak, 26. veljače, s fokusom na izradu životopisa i motivacijskog pisma gdje ćete imati priliku napisati svoj vlastiti životopis i motivacijsko pismo. Možda sada još ne znate što ćete napisati, no na radionici uvijek uspijemo izvući iz Vas ono najbolje!

Drugi, ključni dio radionice su „Simulacije razgovora za posao“ koji će se održati u četvrtak 29. veljače. Kako bismo ušli dublje u analizu i primjere iz prakse, očekujte interaktivan sadržaj gdje ćete biti dio žirija, a kasnije i izbornici tima za rješavanje Case Study-a.

Završni dio radionice, prezentacija, održat će se u ponedjeljak, 4. ožujka, gdje ćete imati priliku predstaviti svoj timski rad na kojemu ste radili preko vikenda na kavi s Vašim timom. Case Study rješenja će biti prezentirana isključivo u verbalnoj formi, jer nam je bitno da tijekom vikenda provedete više vremena zajedno razgovarajući o temi, umjesto sjedeći za računalom.

Ova radionica je odlična prilika za stjecanje ključnih vještina za Vaš akademski i profesionalni razvoj. Sudjelovanje na njoj je također sjajan poticaj za početak novog semestra te Vam može pomoći da se osjećate samopouzdanije i spremnije za izazove koji su pred Vama i da osvijestite pojam i proširite svoj networking.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://forms.office.com/e/DiqnKTE0NB?origin=lprLink

Radujemo se Vašem sudjelovanju i zajedničkom radu na Vašem karijernom rastu i razvoju!

Srdačan pozdrav,

Ured za razvoj karijera Sveučilišta u Zagrebu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic