Objavljeno: 22. 2. 2024. u 09:27
Administrator

Event Management Competition" (EMC) jedinstveni je projekt u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije (HSA). Tijekom natjecanja studenti imaju priliku pokazati svoje kreativne ideje i organizacijske vještine, steći nova znanja u event managementu kroz edukativnu radionicu te surađivati s profesionalcima iz event management industrije.
Natjecanje je otvoreno za sve studente te nije potrebno predznanje i iskustvo, već samo proaktivnost, motivacija i interes za event management. Najbolji timovi osvojit će novčane nagrade te stručne prakse u organizaciji evenata. Neprocjenjivu mrežu poznanstva čine partnerske agencije te sponzori projekta koji čine stručni žiri u finalu.
Cilj projekta je studentima pružiti priliku za edukaciju, stručno usavršavanje, karijerni rast i networking Želimo da studentima koje zanima event management EMC posluži kao prvi korak u industriji koja postaje sve veća i bitnija u današnjem društvu te da kroz EMC studenti steknu znanje i iskustvo u event managementu kroz praktične primjere i zadatke.
Natjecanje se sastoji od 3 kruga , a prije prvog kruga natjecatelje čeka edukativna radionica.
Radionica i finale se održavaju u prostorima Wespe u Zagrebu. Prijave traju do 5 .3.2024.
Raspored je sljedeći:
9. 3.
radionica (uživo, na radionicu treba doći minimalno jedan član tima, maksimalno dva)
16. 3.
prvi krug (online) pitanja općeg znanja o event managementu
23. 3.
drugi krug (online) rješavanje opisnih pitanja
13. 4.
finale (uživo) rješavanje zadatka stručnog žirija (organiziranje eventa)
Više o našem projektu saznajte na našem Instagramu @emc.hsa
Studenti se mogu prijaviti putem linka: https://bit.ly/3Smd430

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic