Objavljeno: 21. 2. 2024. u 09:56
Tomislav Rapić
Edukativna radionica „It Starts With...

Tim Evaluacije i ove godine održava projekt „It Starts With You“. Ovaj projekt se sastoji od skupa edukativnih radionica kojima je cilj upoznati sve zainteresirane s najčešćim temama vezanim uz mentalno zdravlje.

Stručnjaci iz različitih područja će predočiti izazove s kojima se studenti često susreću kao i njihove podloge, dati primjere rješenja te na taj način normalizirati razgovor o mentalnom zdravlju.

Nakon uspješno održanih radionica u siječnju na kojima su se studenti mogli upoznati s podlogom nastanka negativnih misli te s prokrastinacijom i načinima nošenja s  njom, ovaj nam mjesec, kako i priliči, slijedi tema vezana za ljubav. Na ovoj će radionici dr.sc. Lana Batinić, psihologinja i viša asistentica na Odjelu za Psihologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu s nama podijeliti nešto o psihologiji zaljubljivanja te odgovoriti na pitanje koje si je većina nas u nekom trenu postavila: zašto se zaljubljujem u krive ljude?

Radionica će se održati 28. veljače u 18:00 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

I na ovoj će radionici jedan sretni sudionik imati priliku osvojiti  knjigu, a ovoga je puta to knjiga Svatko je sposoban za vezu autorice Stefanie Stahl koja nas uči kako aktivno oblikovati naša partnerstva kroz jačanje samopoštovanja i pronalaženje ravnoteže između prilagođavanja i afirmiranja.

Ako ste zainteresirani za ovu temu te želite naučiti više o psihologiji ljubavi i zaljubljivanja, na radionicu se možete prijaviti putem forme. Broj mjesta je ograničen.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic