Objavljeno: 5. 2. 2024. u 16:05
Administrator

Od petka, 2. veljače 2024. godine na Fakultetu hrvatskih studija dostupna je mogućnost izdavanja potvrda s elektroničkim pečatom (e-potvrda) iz Studomata za studente prijediplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija o kojima se podatci vode u sustavu ISVU.

Studentima su dostupne sljedeće vrste potvrda s elektroničkim pečatom (e-potvrde):

Potvrda o upisu – na hrvatskom jeziku

Potvrda o upisu s prijepisom ocjena – na hrvatskom jeziku

Potvrda o upisu za internacionalnu uporabu – na engleskom jeziku

Potvrda o upisu s prijepisom ocjena za internacionalnu uporabu – na engleskom jeziku

E-potvrde se izdaju bez svrhe te se mogu višestruko koristiti.

Za izdavanje e-potvrde student/ica ne mora fizički dolaziti na Fakultet već može podnijeti zahtjev za izdavanje u bilo koje vrijeme putem Studomata.

E-potvrda se nakon obrade zahtjeva dostavlja na službenu studentsku adresu elektroničke pošte na ustanovi.

Generirane e-potvrde se čuvaju najmanje 12 mjeseci u sustavu od trenutka generiranja.

Student može samostalno putem Studomata zatražiti do pet (5) e-potvrda svake od navedenih vrsta potvrda u mjesec dana. Ukoliko student treba više e-potvrda, može se obratiti nadležnoj studentskoj referadi i zatražiti izdavanje iste.

Upute o načinu podnošenja zahtjeva za izdavanje e-potvrde putem Studomata dostupne su putem sljedeće poveznice: Zahtjev za izdavanjem potvrda s elektroničkim pečatom.

Ispravnost izdane e-potvrde može se provjeriti putem Modula za provjeru potvrda s elektroničkim pečatom koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.isvu.hr/provjeraepotvrda/

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic