Objavljeno: 26. 1. 2024. u 09:11
Administrator

Udruge DOOR i Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI) pozivaju studente/ice na radionicu na kojoj ćemo razgovarati o energetskom siromaštvu i kako ono utječe na ravnopravnost žena i muškaraca u društvu, ugroženim i ranjivim skupinama, utjecaju energetskog siromaštva na kvalitetu života i zdravlje te mogućnostima smanjenja energetskog siromaštva. Radionica se provodi u sklopu projekta Zajedno do ugodnijeg stanovanja, uz financijsku podršku Grada Zagreba. Više o projektu: https://www.door.hr/project/zajedno-do-ugodnijeg-stanovanja-5/

 

Radionice su namijenjene studentima/icama Sveučilišta u Zagrebu studijskih programa usmjerenih na rad s ranjivim skupinama (socijalni rad, socijalna pedagogija, edukacijska rehabilitacija, medicina, psihologija, sociologija i sl.).

 

Lokacija: Centar za borbu protiv energetskog siromaštva, Slavka Batušića 7, Zagreb

Vrijeme: 25.1.2024., 11-13h

 

Više informacija dostupno je na poveznici za registraciju: https://docs.google.com/forms/d/1bpPK5zSVf3uzCaUAWwXP-e9I_eRVLsPLRr8BDcE2mMs/viewform?edit_requested=truePozivnica u PDF formatu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic