Objavljeno: 22. 1. 2024. u 12:07
Administrator

Hrvatska akademska zajednica (HAZ), studentska i akademska udruga koja promiče razvoj visokog obrazovanja, njegovanje kulturne baštine te okupljanje ljudi na demokratskim i državotvornim načelima, sredinom ožujka 2024. godine održati će dvodnevnu znanstveno-stručnu konferenciju pod nazivom "Masovni pokreti: jučer i danas" popraćenu zbornikom radova.
Konferencija i zbornik radova "Masovni pokreti: jučer i danas" sadržajno se baziraju na interdisciplinarnoj suradnji povijesne znanosti i politologije te pokrivaju odabrane teme iz povijesti i teorije masovnih pokreta 19., 20. i 21. stoljeća (svjetski i hrvatski primjeri).
Prijaviti se mogu studenti: povijesti, politologije, antropologije, sociologije, filozofije, ekonomije, teologije, komparativne književnosti te drugih srodnih humanističkih i društvenih znanosti. Izlagačima će radovi biti objavljeni u zborniku radova.
Upute za oblikovanje sažetka, izlaganja i rada te relevantne datume možete pogledati u dokumentima na sljedećoj poveznici:
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1-2omywRnAeQ1-2y-eIf6Wcz1bO5V_DVD
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na masovnipokreti.haz@gmail.com

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic