Objavljeno: 18. 1. 2024. u 12:00
Josip Zekić
ERASMUSiraj se! INFO PREDAVANJE...

Dragi studenti,

pozivamo sve zainteresirane za prijavu na nadolazeći Eramsus+ natječaj za studijski boravak (SMS) u ak. godini 2024./2025., da dođu u dvoranu Lastovo u srijedu 24.01.2024., u 14:30 sati na Info prezentaciju u organizaciji udruge Erasmus Student Network (ESN) Zagreb. O samoj udruzi više možete saznati na Facebooku i Instagramu gdje već sada možete pitati što god vas zanima u vezi razmjene, ali i pogledati savjete koje donose u vezi studijskog boravka.

Tijekom prezentacije biti će predstavljena udruga ESN Zagreb, a njihovi predstavnici  informirati će vas o prijavama, iskustvima, načinu života, Buddy sustavu, pronalasku smještaja, kako pisati motivacijska pisma, odabrati sveučilište i sl.

Očekujemo i dolazak bivših Erasmus +studenata koji će s vama podijeliti svoja iskustva studiranja na partnerskim sveučilištima i biti otvoreni za vaša pitanja.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic