Objavljeno: 11. 12. 2023. u 15:12
Administrator
Sva lica traume: pogled iz različitih...

Centar za podršku studentima i razvoj karijera Edukacijsko - rehabilitacijskoga fakulteta, poziva vas na događaj pod nazivom:  Sva lica traume: pogled iz različitih psihoterapijskih  pravaca, koji će se održati u srijedu, 13. prosinca 2023. od 18:00 do 20.30 na Fakultetu prometnih znanosti (amfiteatar  objekta 69).

Na događaju će se gledati odličan film Mudrost traume (Gabor Mate), a nakon toga slijedi okrugli stol na kojem će predstavnici različitih psihoterapijskih škola razgovarati o načinu na koji njihova škola pristupa radu s traumom.

Pozivamo vas da dođete i saznate korisne informacije o tome kako trauma utječe život i kako s njom postupati da ne bude kamen spoticanja već prilika za rast i razvoj.

Molimo da svoj dolazak najavite prijavom na sljedeću poveznicu:

https://forms.gle/wE4QHUFvyyxxram18

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic