Objavljeno: 8. 12. 2023. u 15:10
Administrator
Poziv na sudjelovanje na konferenciji...

Prva studentska udruga za odnose s javnošću, PublikaR sa zadovoljstvom najavljuje suradnju s Debatnim klubom EFZG u organizaciji konferencije „Komunikacijski horizonti“, koja će se održati 12. prosinca. Posvećena je razvoju komunikacijskih vještina, javnog govora, debatiranja i argumentiranja, te će obuhvatiti teme poput upravljanja kriznim komunikacijama, etike u digitalnom dobu, inovacija u području odnosa s javnošću te umjetnosti storytellinga u javnom govoru.

Konferencija će biti oblikovana kao događaj s humanitarnim karakterom. Sudionici će imati priliku da podrže humanitarnu inicijativu, pri čemu će svi prihodi od akcije biti namijenjeni podršci odabranoj udruzi.

„Cilj konferencije je pružiti sudionicima jedinstvenu priliku za usavršavanje ključnih vještina komunikacije, poticanje razmjene ideja te povezivanje studenata i stručnjaka iz područja odnosa s javnošću,“ komentirala je predsjednica udruge PublikaR, Nikolina Klarić.

Vrh obrasca

Na konferenciji možete očekivati inspirativna predavanja i panele stručnjaka. Svi sudionici bit će potaknuti na aktivno sudjelovanje, stvarajući dinamično okruženje koje će poticati usavršavanje komunikacijskih vještina. Vjerujemo da će „Komunikacijski horizonti“ biti platforma koja će obogatiti znanje svih sudionika i pridonijeti unapređenju njihovih komunikacijskih sposobnosti.

Link za prijavu:  https://docs.google.com/forms/d/1DWvQ4l4y4wZV2Scj7o-w-pDz89dIMsV63ycRfqvd9Nc/edit

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic