Objavljeno: 7. 12. 2023. u 13:11
Administrator

U prostorima Knjižnice Fakulteta hrvatskih studija u srijedu 29. studenog 2023. godine održao se prvi puta događaj “Jesen na Kampusu“.

Studenti su prisustvovali radionici slikanja na platnu „Slikaj i sipaj“ i Kvizu DSP Lucius. Uz kiflice, muffine i vino, studenti su uživali u druženju uz jesensku atmosferu u vanjskom dijelu knjižnice.

Na radionici „Slikaj i sipaj“ studenti su imali priliku odabrati sliku Komiže ili Svetog Ivana Zeline, rodne krajeve Jerka i Nikole. Na Kvizu Udruge DSP Lucius bilo je 8 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa „Italy Crew“.

„Jesen na Kampusu“ organizirali su Udruga Studia Croatica i Udruga DSP Lucius u suradnji s Fakultetom hrvatskih studija. Radionicu je osmislila i otvorila voditeljica projekta Tea Vlahov, a voditelj kviza bio je Adam Ivanković.

Svrha događaja je bilo prikupljanje dobrotvornih priloga za realizaciju projekta "Mural za tragično stradale studente Jerka i Nikolu", kvalitetno druženje studenata i poboljšanje društvenih aktivnosti na Kampusu Borongaj.

U budućim radionicama, kvizovima i ostalim društvenim aktivnostima očekujemo još veći odaziv studenata i profesora.

Zahvaljujemo svima koji su podržali događaj i vidimo se sljedeći puta u što većem broju!

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic