Objavljeno: 7. 11. 2023. u 09:32
Danijela Vnučec Grdović

Obraćamo Vam se u okviru evaluacije programa Erasmus+ koju provodi ICF, u suradnji s poduzećem Ipsos, u ime Glavne uprave Europske komisije za obrazovanje, mlade sport i kulturu. 
Kao dio ove evaluacije, anketiramo osoblje u obrazovanju i osposobljavanju, kao i osoblje u organizacijama mladih i sportskim organizacijama o projektima utjecaja mobilnosti u svrhu učenja i transnacionalne suradnje koji su financirani u okviru programa Erasmus+. Voljeli bismo čuti stavove svih skupina, čak i onih koje nisu sudjelovale ni u jednom projektu mobilnosti u svrhu učenja ili suradnje. Prilikom ispunjavanja ankete, svaka skupina bit će usmjerena na različiti skup pitanja, prilagođena različitim profilima.
Riječ je o internetskoj anketi i njezino će ispunjavanje trajati najdulje 15 minuta. Vaši su stavovi presudni za ovu evaluaciju, a rezultati će se koristiti za budući razvoj programa Erasmus+.
Vaši će se odgovori tijekom ankete tretirati kao povjerljivi. Nijedna treća strana neće zaprimiti nikakve podatke kojima bi se omogućila vaša identifikacija. Vaši će se odgovori grupirati zajedno s odgovorima svih sudionika, a Vaši će se osobni podaci čuvati najdulje 12 mjeseci. Vaši će se odgovori koristiti isključivo u istraživačke svrhe vezane uz evaluaciju programa Erasmus+ i mogu se koristiti za izvješćivanje o odlukama o politici u odnosu na program Erasmus+ u budućnosti.
Da biste započeli anketu, kliknite na poveznicu za svoju osobnu anketu u nastavku te ispunite upitnik do 11. prosinca 2023.
KLIKNITE OVDJE KAKO BISTE ZAPOČELI ANKETU

S Vašim osobnim podacima postupat će se u skladu s Uredbom (EU) 2018/1725. Sa svim će se odgovori u potpunosti postupati povjerljivo te će se prikupljati samo u svrhe gore navedene evaluacije. Sudionici će ostati strogo anonimni. Za više pojedinosti o tome kako se osiguravaju Vaša privatnost i povjerljivost Vaših odgovora, pročitajte izjavu o zaštiti osobnih podataka ovdje
Vaše sudjelovanje u ovoj anketi iznimno je vrijedno kako bi se osigurala temeljita procjena uspješnosti i utjecaja programa Erasmus+, a Vaše vrijeme vrlo cijenimo.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se na adresu e-pošte erasmusplus-evaluation@ipsos-online.com
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic