Objavljeno: 6. 11. 2023. u 09:07
Administrator

 

Dragi kolege i kolegice komunikolozi!

Upućujem poziv na projekciju i razgovor koji u suradnji organiziraju  Radio student, Klub studenata Fakulteta političkih znanosti te Dokukino KIC. Gledamo film 'Govori da bih te video' koji dokumentira Radio Beograd, a na diskusiji nakon projekcije će nam se pridružiti profesionalna novinarka Ljubica Letinić te  prof. dr. sc. Marijana Grbeša-Zenzerović sa Fakulteta političkih znanosti. 

Održavanje ovog razgovora je motivirano zamrzavanjem smjera radijskog novinarstva na FPZG, ali nije cilj da toliko ulazimo interne politike Fakulteta već da moderiranim razgovorom istaknemo važnost te specifičnost radija kao medija te što ta situacija govori o stanju novinarstva u zemlji.

Projekcija te razgovor se odvijaju u sklopu programa Dokukino Eter. Ovim filmsko-diskurzivnim programom želimo otvoriti prostor studentima i mladima, potaknuti ih na otvoreno kritičko promišljanje i diskusiju, te promovirati društveno angažirane i umjetnički relevantne dokumentarce. 

Smatram da je ova tema iznimno relevantna i studentima koji nisu nužno na samom Fakultetu političkih znanosti, a studiraju medije pa vas tim povodom sve pozivam da nam se pridružite u utorak, 7. studenoga 2023. u 19 sati!

  

Ako vas zanima više o događaju možete mu pristupiti na linku putem Facebooka (https://facebook.com/events/s/dokukino-eter-govori-da-bih-te/682241313847652/) ili web stranice Dokukina KIC (https://dokukino.net/film/dokukino-eter-govori-da-bih-te-video-uz-razgovor/). 

P.S. 

Ulaznica iznosi 2 eura i smijete ponijeti svoje grickalice. 


 


 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic