Objavljeno: 2. 11. 2023. u 18:09
Administrator

Udruga SKAC Palma u subotu, 11.11. u 10h u Ilici 28, organizira interaktivno predavanje Više od učenja

Radionica se odvija u sklopu psihoedukativnog programa Više od kave na špici koji udruga SKAC Palma provodi od ove godine. Sudjelovanje na interaktivnom predavanju je besplatno, a moguće se prijaviti preko poveznice.

Na radionici ćete saznati kako najbolje učiti, propitati zašto dobro učiti, koje se strategije pokazuju neefikasne te ćete proći savjete o upravljanju svojim vremenom bez čega je gotovo pa nezamislivo učinkovito učenje. 

Osim toga, biti će riječi o studiranju kao privilegiranom vremenu koje je više od pukoga učenja, kako započeti učenje te kako održavati motivaciju za učenje. 

Predavanje je primarno namijenjeno studentima, ali i svima drugima koji uče, bilo za stručni ispit bilo na svojim poslovima. 

Više informacija nalazi se na web stranici SKAC-a, a za pitanja se možete javiti na savjetovanje@skac.hr

p.s. možete doći ranije i skuhati si kavu, ili je popiti za vrijeme pauze ili ostati na druženju poslije same radionice! 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic