Objavljeno: 27. 10. 2023. u 11:49
Administrator

Predstavnici Ureda Europskoga parlamenta u Hrvatskoj održali su predavanja studentima sociologije, koji slušaj predmete „Politike održiva razvoja Europske unije“ i „Sociologija hrvatskoga društva 5“ u nositeljstvu izv. prof. dr. sc. Andreje Sršen, na temu uloge mladih u europskome društvu s posebnim naglaskom na značaj povezivanja mladih kroz institucije Europske unije dajući im time mogućnost da dijele znanja i stječu nove vještine, a da istovremeno potaknu druge na glasanje s ciljem jačanja demokracije. Predstavnici Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj su ponudili studentima mogućnost prijave na natječaj stažiranja u Uredu Europskoga parlamenta, što je za sociologe velika prilika za stjecanje novih vještina koje traži tržište rada.

Sve informacije za prijavu na natječaj za stažiranje studenti mogu naći:

https://ep-stages.gestmax.eu/website/application-informations

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic