Objavljeno: 18. 10. 2023. u 08:22
Administrator
EIT Inovacijski dan u području zdravlja

U okviru EIT Health projekta po peti puta zaredom Sveučilište u Zagrebu organizira Inovacijski dan  (EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days)), program razvoja inovacija u koji želi uključiti čim veći broj studenata i doktoranada.

Ovogodišnja organizacija programa:

25. listopada 2023. - On line priprema: 17:00 – 19:30
26. listopada 2023. - Radionica:  8:30 – 19:30

Lokacija: Sveučilište u Zagrebu, Radoslava Cimermana 88

Innovation Days (i-Days) inicijativa je EIT Health zajednice znanja i inovacija koja se provodi tijekom listopada i studenoga u preko 30 EIT Health partnerskih lokacija u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta, a sve s ciljem promocije inovacija u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Izazove će predstaviti vrhunskih stručnjaci i znanstvenici, a mentori pomažu s praktičnim alatima za inovacije, pristupom rješavanju izazova (design thinking metodologija) i predstavljanje ideja (pitching).

Program je namijenjen za sve studente preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija, doktorande i postdoktorande, koje zanimaju inovacije u zdravstvu.

Prijave za natjecanje su već otvorene na poveznici:
https://fluxlearning.typeform.com/to/YRpH3agk?typeform-source=eithealth.eu

Više informacija o natjecanju možete pronaći na mrežnim stranicama i društvenim mrežama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i EIT Health organizacije: https://eithealth.eu/programmes/i-days/

Eventualna pitanja pošaljite na iday@unizg.hr

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic