Objavljeno: 9. 10. 2023. u 13:12
Administrator

Svoje slobodno vrijeme želiš provesti u okruženju sa svojim vršnjacima? Želiš steći brdo novoga iskustva, kao i korisnih vještina, koje će ti itekako dobro doći na tvome budućem radnom mjestu? Ili pak možda želiš naučiti biti timski igrač i probuditi „uspavanoga“ lidera u sebi?

AIESEC je pravo mjesto za tebe!

Pitaš se što je to AIESEC uopće?

AIESEC je globalna neprofitna i nevladina studentska organizacija, osnovana 1948. godine. Danas posluje u više od 100 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj djeluje od davne 1953. godine i to u čak 4 trenutno aktivnih lokalnih odbora u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Splitu. AIESEC mladima omogućuje osobni, kao i profesionalni razvoj, stjecanje vrijednoga iskustva i primjenjivih vještina za daljnji profesionalni razvitak te ostvarenje liderskoga potencijala kroz volonterske i stručne prakse diljem svijeta, razne  konferencije, seminare i edukacije, kao i mnoge druge projekte. Sudjelovanjem u organizaciji i radom na konferencijama, članovi imaju uvid u realne situacije s kojima će se susretati u svojoj daljnjoj karijeri. Članovi AIESEC-a, također dobivaju pregršt prilika za networking na globalnoj razini!

Sve ovo zvuči kao idealna prilika za kreiranje impresivnoga CV-ja, zar ne?

Timovi koji ti nude zaista širok spektar mogućnosti za vlastiti razvoj i stjecanje novih znanja su :  OGX (Tim za odlazne prakse i volontere), ICX (Tim za dolazne prakse i volontere), MKT&PR (Marketing i PR), TM (Team management) te BD&F (Business development i financije).

Titula AIESEC-ovca neće ti pomoći samo pri izgradnji vlastite budućnosti, nego također time pridonosiš i boljem, održivijem, zelenijem i inkluzivnijem svijetu, držeći se ciljeva održivog razvoja.

Ako želiš biti dio međunarodne tradicije duge skoro 75 godina, odaberi tim koji odgovara tvojim zanimacijama i postani lider svoje budućnosti!

Što čekaš? Poveznica do prijavnice.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic