Objavljeno: 2. 10. 2023. u 16:59
Josip Papak

Poštovani kolegice i kolege,

odgađa se početak nastave u ak. god. 2023./2024. za ponedjeljak 9. listopada 2023. na sljedećim studijima:

  • sveučilišnom diplomskom dvopredmetnom nastavničkom studiju hrvatskoga latiniteta
  • sveučilišnom diplomskom jednopredmetnom znanstvenom studiju kroatologije
  • sveučilišnom diplomskom jednopredmetnom znanstvenom studiju povijesti

Na sveučilišnom diplomskom dvopredmetnom nastavničkom studiju hrvatskoga latiniteta u odgodu su uključeni svi obvezni i izborni kolegiji.

Na sveučilišnom diplomskom jednopredmetnom znanstvenom studiju kroatologije u odgodu su uključeni svi obvezni i izborni kolegiji, uz sljedeće kolegije koji se izvode i na sveučilišnom diplomskom dvopredmetnom nastavničkom studiju kroatologije: Filozofija i kultura: Hrvatska u ozračju Europe, Hrvatska dječja književnost, Hrvatska jezična politika, Interpretacija književnoga teksta i Nastava hrvatskoga jezika u dijaspori.

Na sveučilišnom diplomskom jednopredmetnom znanstvenom studiju povijesti u odgodu su uključeni svi obvezni i izborni kolegiji (grupa 4411), kao i svi izborni kolegiji na sveučilišnom diplomskom dvopredmetnom nastavničkom studiju povijesti. Grupa 4411 izvodit će se na oba studija od ponedjeljka 9. listopada 2023.

Zahvaljujem se na suradnji i srdačno vas pozdravljam.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Katarina Dadić

o. d. prodekana za nastavu i studente

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic