Objavljeno: 21. 9. 2023. u 11:53
Administrator

Cilj ovog javnog poziva je financijski poduprijeti redovite učenike srednjih škola i studente pod međunarodnom i privremenom zaštitom.
Grad Zagreb time želi doprinijeti uspješnosti obrazovnog procesa te poboljšati socijalnu mobilnost, jednakost šansi i ishoda te dati svoj doprinos u izgradnji društva dobrodošlice.

Dana 26. lipnja 2023. objavljen je  Javni poziv za dodjelu potpore obrazovanju učenika srednjih škola i studenata pod međunarodnom i privremenom zaštitom na području Grada Zagrebu za 2023., a kojeg možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.zagreb.hr/javni-poziv-za-dodjelu-potpore-obrazovanju-ucenika/188698

Javni poziv bit će otvoren za prijave do kraja 2023. godine odnosno do iskorištenja sredstava.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic