Objavljeno: 11. 9. 2023. u 08:25
Administrator

Ovim putem najavljujemo radionicu na temu Ispitivanje javnoga mijenja i edukacija za anketare (volontere) koja će se održati 12. rujna s početkom u 9:00 sati putem Zoom platforme. 

Pristupna poveznica za radionicu: https://us06web.zoom.us/j/81975742422.

Radionicu će voditi Tomislav Bunjevac, struč. sur. sa Odsjeka za psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te Aleksandar Vukić, znanstveni suradnik Instituta za migracije i narodnosti.

Prvi dio bit će teorijski - odnosit će se na temeljne koncepte i smjernice kojih se treba držati u pripremi i izvedbi istraživanja javnog mijenja, a drugi će biti vezan za praktičan dio - fokus grupe i ankete (na projektu  Mreža 2050 - Demografija, od izazova do odgovora").

Predviđeno ukupno trajanje radionice je maksimalno dva sata. 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic