Objavljeno: 14. 7. 2023. u 10:52
Josip Papak

Pozivamo sve zainteresirane studente koji žele volontirati na upisima prve godine integriranoga i prijediplomskih studija Fakulteta hrvatskih studija da se prijave za volontiranje na: jpapak@fhs.hr

Upisi na Fakultetu hrvatskih studija traju od 20. do 25. srpnja 2022.

Upis će se odvijati prema sljedećem rasporedu od 8.00 do 14.30 sati:

  • četvrtak, 20. srpnja 2023. – upis na studij

Komunikologije – jednopredmetni i dvopredmetni

Demografije i hrvatskoga iseljeništva – dvopredmetni

  • petak, 21. srpnja 2023. – upis na studij

Psihologije – (od 8 do 10 sati upis pristupnika pod rednim brojem na rang-listi od 1.- 17., od 10 do 12 sati – pristupnici pod rednim brojem 18.–36. i od 12 do 14.30 sati upis pristupnici pod rednim brojem 37.–55.).

  • ponedjeljak, 24. srpnja 2023. – upis na studij

Sociologije – jednopredmetni i dvopredmetni

Filozofije i kulture – dvopredmetni

  • utorak, 25. srpnja 2023. - upis na studij

Povijesti – jednopredmetni i dvopredmetni

Kroatologije – jednopredmetni i dvopredmetni

Prilikom upisa prve godine integriranoga i prijediplomskih studija studenti Fakulteta hrvatskih studija upućuju brucoše u rad sa Studomatom, izborom izbornih predmeta i TZP-a te im pomažu oko ispunjavanja dokumentacije za upis. 

U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, studij, godina studija, e-adresa, broj mobitela i veličina majice.

Volontira se u jednoj smjeni do najviše sedam sati, a za volontiranje dobiva se majica Fakulteta hrvatskih studija i upis u volontersku knjižicu. 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic