Objavljeno: 10. 7. 2023. u 13:28
Administrator

U svrhu izrade diplomskoga rada na temu „Podcast kao novi oblik medijske komunikacije i njegova prihvaćenost među studentima Sveučilišta u Zagrebu“ provodi se istraživanje.

Istraživanje je dobrovoljno i u cijelosti anonimno. Rezultati do kojih će se ovim istraživanjem doći koristiti će se isključivo u znanstvene svrhe. Istraživanje će ispitati Vaše stavove o podcastu. Svi podaci analizirati će se grupno i neće ih se moći povezati s Vama osobno.

Istraživanje je namijenjeno studentima Sveučilišta u Zagrebu, a očekivano trajanje ispunjavanja anketnoga upitnika je 10 minuta.

Poveznica na istraživanje - https://forms.gle/ZNsRPRUQ7YF2yuJF8

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic