Objavljeno: 10. 7. 2023. u 09:46
Administrator

Svjetski savez mladih Hrvatska (SSMH) u sklopu projekta „Mreža 2050 – Demografija, od izazova do odgovora” organizira okrugli stol „Quo vadis, demografija?” koji će se povodom obilježavanja Svjetskog dana stanovništva održati u utorak 11. srpnja 2023. godine na adresi Trg Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu u 11:00 sati u dvorani Matice Hrvatske.

Na okruglom stolu izv. prof. dr. sc. Marin Strmota, izvanredni profesor  na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, predstavit će preliminarne rezultate analize predloženih smjernica koji će poslužiti kao temelj za raspravu. Među govornicima će biti i doc. dr. sc. Stjepan Šterc, docent na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Matija Boras, predsjednica Svjetskog saveza mladih Hrvatska i Ivan Majstorić, voditelj projekta „Mreža 2050 – Demografija, od izazova do odgovora”.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic