Objavljeno: 7. 7. 2023. u 09:21
Danijela Vnučec Grdović
Istraživanje o kvaliteti Erasmus+...

Pozivaju se studenti da sudjeluju u istraživanju koje provodi ESN International ESNsurvey - jedno od najrelevantnijih istraživačkih publikacija u područuju mobilnosti studenata i Erasmus+ programa.

.

Istraživanje je namijenjeno odlaznim i dolaznim studentima ove i prethodne akademske godine te studentim koji nikada nisu otišli na razmjenu. Cilj je prikupiti 25 000 odgovora, a do sada smo već prešli brojku od 15 000.Istraživanju je otvoreno do 31.srpnja, a moguće mu je pristupiti ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic