Objavljeno: 25. 5. 2023. u 12:44
Administrator

Poštovane studentice i studenti,

glazbeni portal Klubska Scena (www.klubskascena.hr) je otvorio natječaj za novinare/ke i video snimatelje koji se žele pridružiti ovogodišnjem „Festival Squadu“.

Riječ je o timu novinara i medijskih stručnjaka koji za portal klubskascena.hr izvještavaju s nekih od najpopularnijih glazbenih festivala u regiji.

Ako ste u potrazi za studentskom praksom ili želite ovaj angažman iskoristiti kao referencu u životopisu, a pritom ste ljubitelj festivala u Hrvatskoj i regiji, prijaviti se možete slanjem kratkog motivacijskog pisma u kojem ćete objasniti zašto ste baš vi idealan kandidat/kinja za „Festival Squad“.

Za prijavu je potrebno poslati motivacijsko pismo u kojem ćete objasniti zašto baš vi najbolji izbor.

Pismo možete poslati na email urednika portala urednik@klubskascena.hr

Vaši zadatci u okviru „Festival Squada“ će biti:

• izvještavanje s festivala, open-air partya i klubova

• pisanje reportaža, intervjua, redakcijskih članaka

• snimanje i/ili montiranje foto/video materijala

• dijeljenje vašeg iskustva i znanja sa ostalim članovima tima

• pomoć u organizaciji i promociji događanja

Poziv za „Festival Squad“ je otvoren do 15.7. za sve zainteresirane koji bi nam se pridružili za nadolazeće ljeto na kojem festivala i klupskih događanja ne nedostaje.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic