Objavljeno: 19. 5. 2023. u 09:52
Administrator

Cilj istraživanja je ispitati odnos između razine informiranosti birača i odaziva na izbore, posebice u kontekstu izbora za EU parlament.

Istraživanje je anonimno i provodi se online od 18. do 31. svibnja 2023. godine. Uzorak istraživanja čine studentice i studenti sveučilišta u Republici Hrvatskoj.

Dobiveni rezultati će se koristiti za unaprjeđenje aktivnosti centara EUROPE DIRECT (više o centrima na poveznici) te za izradu znanstvenog rada. Diseminacija rezultata istraživanja očekuje se u obliku znanstvenog članka i usmenog izlaganja znanstvenoj, akademskoj i općoj javnosti te kroz razvoj informativnih nestranačkih komunikacijskih aktivnosti o izborima za EU parlament.

POVEZNICA NA ANKETNI UPITNIK

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic