Objavljeno: 19. 5. 2023. u 09:28
Dario Pavić

Europski kolokvij filozofije biologije – EUPhilBio zamišljen je kao akademska sinergija različitih istraživačkih pristupa u filozofiji biologije i teorijskoj biologijiEUPhilBio djeluje unutar europskog akademskog prostora, ali time nije ograničen. Radi se o internom projektu Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu koji je u potpunosti financiran vlastitim sredstvima.

Skup će se održati 18.-19. svibnja 2023. na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u dvorani: p. Peter-Hans Kolvenbach SJ (122 mjesta).

Program je dostupan na https://www.ffrz.unizg.hr/wp-content/uploads/2023/05/Program_EUPhilBio_2023_.pdf

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic