Objavljeno: 16. 5. 2023. u 08:26
Tomislav Rapić

Dragi studenti,

Udruga studenata logopedija Logomotiva poziva Vas na radionicu o specifičnim poremećajima učenja ,,Kako da učenik ne bude mučenik - disleksija, disgrafija, diskalkulija. Savjeti budućim (m)učiteljima''.

Radionica će se održati u srijedu 17.5. u 18h u dvorani Zagreb, a namijenjena je prvenstveno studentima koji slušaju predmete vezane uz nastavništvo, no i svima ostalima koji su zainteresirani. 

Veselimo se Vašem dolasku! 

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6QDQU5-hcUwVffGJgK_yqcEppywSpfBLjtHGycxgplYfrYg/viewform?usp=sf_link

Za detaljnije informacije o radionici slobodno se obratite profesorici Ivani Greguric na email: igreguric@hrstud.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic