Objavljeno: 3. 5. 2023. u 13:56
Goran Radoš

 

 

Obavijest za studente upisane na kolegije: 

1. MEDIJI I NACIONALNA SIGURNOST (nositelj Doc. dr. sc. S. Šterc/ izvoditelj dr. sc. G. Radoš) : Predavanje predviđeno za 10. svibnja 2023. odgađa se iz službenih razloga zbog akademske mobilnosti i zakazuje se nadoknada u srijedu 17.svibnja u 8,00h (dva blok sata).

2. INFORMATIVNI SUSTAV RH (nositeljica doc. dr. sc J. Jurišić/ izvoditelj dr. sc. G. Radoš) . Predavanje predviđeno za 10. svibnja 2023. odgađa se iz službenih razloga zbog akademske mobilnosti i zakazuje nadoknada u ponedjeljak 22. svibnja  u 12.45h.

Oba nadnevka nadoknade usuglašeni su većinskim izjašnjavanjem upisanih studenata.

Goran Radoš

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic